El Sideco FC Encamp  ha caigut en el Complex Poliesportiu d’Encamp en la ronda preliminar de la UEFA FUTSAL Champions League 3-10 que l’enfrontava a l’FC Salines de Bòsnia.

El partit de la prèvia de la UEFA FUTSAL Champions League que jugaran els equips del FC Salinas de Bòsnia i el SIDECO FC Encamp, degut a la situació sanitària actual es portarà a terme a PORTA TANCADA.

El Sideco FC Encamp disputarà, el dissabte 28 de novembre de 2020 a les 19:00, en el Complex Poliesportiu d'Encamp, el partit de la fase preliminar de la UEFA FUTSAL Champions League davant el conjunt bosnià de l'FC Salines.

El primer equip del Sideco FC Encamp ha disputat aquest diumenge el segon partit preparatiu pel partit de prèvia de Champions davant el Lynx de Gibraltat que ha acabat amb victòria dels encampadans 2-4, on destaca la millora de joc respecte al partit de dissabte. 

El primer equip del Sideco FC Encamp ha disputat aquest dissabte el seu primer partit després de vuit mesos d’aturada degut a la pandèmia de la Covid19. El seu rival, el Linx de Gibraltar ha mostrat un ritme de joc que superior als encampadans que, sobretot, a la segona part han estat superats per un gibraltarenys que han guanyat 7-9.

El primer equip del Sideco FC Encamp de futbol sala jugarà aquest cap de setmana dos partits de preparació per la prèvia de la UEFA Futsal Champions davant el conjunt del Linx de Gibraltar, en el Poliesportiu d’Encamp. L’equip d’Òscar Guerrero jugarà així els seus primers partits des de juny de cara a un enfrontament de la prèvia de Champions davant l’FC Salines de Bòsnia que es presentarà dur.

L'FC Encamp juntament amb Gol Solidari posen a la venda la MASCARETA SOLIDÀRIA al preu de 6€ que tindrà coma objectiu recaptar la quantitat més elevada possible que anirà íntegrament a l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA).

Per adquirir-les cal contactar vis whasapp al +376 33 24 69.

La delegació del FC Encamp a Nyon

Meritxell Marot i David Mortés van ser els encarregats de representar al FC Encamp a Nyon, on es van desplaçar per assistir al sorteig, celebrat ahir a migdia, en que es van conèixer els rivals del Club a la Preliminary Round de la Champions League de futbol sala, abans coneguda com a UEFA Futsal Cup.

L'equip viatjarà a Wiener Neustadt (Àustria) per enfrontar-se, del 28 d’agost al 2 de setembre, als campions d’Àustria, Noruega i Finlandia, l’Allstars Wiener Neustadt, el Sandefjord Futsal i el Kampuksen Dynamo respectivament.