Tots els continguts del lloc Web FC Encamp, inclosos, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i programari, etc. són bé propietat de FC Encamp, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc Web FC Encamp és propietat exclusiva de FC Encamp i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el programari utilitzat en el lloc Web FC Encamp és de FC Encamp o dels seus proveïdors de programari, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol classe d'utilització del contingut d'aquest lloc Web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés i escrit de FC Encamp o dels seus proveïdors.

FC Encamp i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de FC Encamp són marques protegides per FC Encamp. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc Web de FC Encamp (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc Web) que es realitzi sense autorització de FC Encamp constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

FC Encamp es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i continguts del web en qualsevol moment, no assumint responsabilitat alguna sobre la seva actualització. Així mateix, FC Encamp es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, podent fer ús de tal facultat sense previ avís.

Tant l'accés al web de FC Encamp com l'ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d'exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix o ho usa, no responent FC Encamp de cap conseqüència, mal o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. FC Encamp no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles, o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, excloent especialment, qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directa o indirectament, a través del web de FC Encamp.

Per a facilitar el seu accés, pot ser que FC Encamp inclogui vincles a pàgines d'Internet pertanyents o gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, revisarà i acceptarà vostè les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També acceptarà que FC Encamp no té control algun sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir responsabilitat alguna per cap material creat o publicat pels mateixos. A més, el vincle a un lloc aliè a FC Encamp no implica que FC Encamp aprovi aquest lloc, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de FC Encamp es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers no constitueix patrocini o recomanació dels mateixos per part de FC Encamp.

FC Encamp exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per causa de problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de FC Encamp o de webs de tercers.

FC Encamp no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de FC Encamp.

FC Encamp garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de FC Encamp. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de FC Encamp, creada per a facilitar als usuaris l’ utilització dels serveis oferts per aquesta així com per a informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l'usuari podrà en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de FC Encamp enviant un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..