Srs. Albert Solé i Eduard Colobrans

Ahir al vespre es va signar un conveni de col·laboració per un any, prorrogable, entre el FC Encamp i la Ciberpenya Blaugrana per tal de col·laborar recíprocament en la promoció social i esportiva i unir esforços en projectes d’interès comú.

L’interès d'aquest acord ve donat perquè ambdues entitats tenim interessos comuns en l'esport i altres àmbits, així com la voluntat de crear sinèrgies entre entitats de les respectives parròquies amb el mateix objectiu.

La primera fita esportiva de col·laboració serà la organització conjunta de la UEFA Futsal Cup, que es disputarà als Serradell del 16 al 21 d’aquest més.

El FC Encamp oferirà el suport logístic i la publicitat necessària per la difusió de la Blaugrana International Cup (BIC – Futsal), i la molt possible obertura d’escola de futbol per part de la Ciberpenya.

De manera conjunta també, la Ciberpenya Blaugrana i el FC Encamp es comprometen a explorar la possibilitat d’endegar projectes comuns de caràcter més ambiciós, mantenint un contacte fluid que pugui culminar en una major interrelació entre ambdues associacions.