Som de primera!

Objectiu assolit! Després d’una dura i difícil temporada, amb molt patiment i l’esforç dels nostres jugadors, el nostre Primer Equip a assolit el principal objectiu d’aquesta temporada, que no podia ser, donades les circumstàncies, cap altre que la permanència a primera.

Comunicat sobre la impugnació

Donades les últimes notícies aparegudes en premsa sobre la impugnació del partit contra l’Inter Club Escaldes, el FC Encamp informa:

Llicència UEFA 2018

Desprès que a primers de mes es lliurés el dossier amb tota la documentació necessària, el comitè decisori del Departament de Llicències ha atorgat la Llicència UEFA al FC Encamp en primera instància.

Una mostra més de que el Club segueix treballant en la bona direcció.

Fundació Kalilu Jammeh

Per donar continuïtat a la col·laboració iniciada amb la Fundació Kalilu Jammeh, i per fer palesa, una vegada més, la vocació social i solidaria del nostre Club, a patir d’ara, el segon equip de futbol, el Sènior B, competirà amb el nom de Fundació Kalilu Jammeh FC Encamp a la lliga Biosphere.

Nóbrega Constructora

Ahir al vespre es va signar un acord de patrocini amb Nóbrega Constructora.
Així doncs, aquesta temporada, el primer equip de futbol del nostre Club tindrà a Nóbrega Constructora com a patrocinador principal i es passarà a dir “NÓBREGA CONSTRUCTORA FC ENCAMP".
Des del FC ENCAMP volem agrair a Nóbrega Constructora la confiança dipositada en el nostre club.