El cor del nostre Club és l'escola formativa, on tothom pot participar-hi, tant nens com nenes, tinguin el nivell de futbol que tinguin, tots participen per igual en els partits. No s'educa ni es treballa per guanyar, sinó per formar, tant en l'àmbit personal com esportiu, comptant amb la plena implicació de les famílies en aquesta tasca.

Així mateix, el club cobreix les necessitats de lleure dels infants de la nostra parròquia, donant una sortida esportiva un cop finalitzada la formació, en els nostres equips sèniors, formats tots ells amb esportistes del país. El fet de cobrir totes les franges d'edat, crea una forta identificació amb el club, tenint com a símbol d'identitat el nostre himne.

Amb esperit integrador l'any 2011 comencem a incorporar nenes en les categories inferiors de la nostra escola, fomentant la igualtat de sexes, el respecte i el companyerisme entre els nens i les nenes en un pla d'igualtat. Actualment contem amb 6 nenes jugant amb els nostres equips masculins i 16 fitxes federatives en el nostre equip femení.