Gràcies a les fortes inversions fetes pel Comú d’Encamp en totes les instal·lacions esportives de la parròquia, actualment comptem amb:

  • Pista poliesportiva del complex (Frederic Palmitjavila), amb un nou parquet i on juga l'equip sènior els seus partits a casa, i part de la lliga de futbol sala de categories formatives.
  • Un camp de futbol 7 de gespa artificial, al complex esportiu, on es juga la totalitat de la lliga femenina, i alguns partits de les categories inferiors de les lligues formatives.
  • El nou camp de futbol a la Prada de Moles, amb capacitat per 550 persones on juga l'equip sènior i part de la lliga formativa de les categories superiors.

Amb la implicació dels pares, la bona feina que realitzen els nostres tècnics, les noves instal·lacions i la col·laboració de les empreses que esperem vulguin sumar-se al nostre projecte, ben segur aconseguirem el més gran èxit pel qual treballem, que no és altre que el de tenir una joventut preparada en la cultura de l'esforç, el sacrifici i el companyerisme, per afrontar els seus nous reptes personals, acompanyat dels èxits esportius que esperem aconsegueixin els nostres infants en aquest camí.