Campions de Lliga!

L’equip A dels Benjamins es va proclamar campió de la Lliga BSA Primavera 1A, molt disputada fins l’últim moment. L’equip ha sabut patir i esforçar-se al màxim per poder aconseguir el títol, amb un gran final de temporada dels nens.

L’equip A dels Alevins també s’ha proclamat campió de la Lliga BSA Primavera, en la que han aconseguit acabar invictes, mantenint una progressió ascendent i essent l’equip menys golejat i el més golejador!

El passat diumenge 13 de maig, el nostre Prebenjamí B es va proclamar campió de la Lliga de Tardor contra el FC Lusitanos. El partit va estar molt igualat, però amb el 2 a 0 es va posar de cara pels lussitans. A l'inici de la 3a part l'Encamp va estrenar el seu marcador, i tot i que l'enfrontament dels dos equips continuava essent molt igualat, a l'últim minut del partit, el nostre prebenjamí va treure una falta a la frontal de l'àrea que es va convertir en l'empat a 2, havent-se de decidir tot a la tanda de penaltis, una loteria on va guanyar l'Encamp després de saber jugar i remuntar un partit molt complicat.

FELICITATS ALS CAMPIONS!!!