Campions VII Torneig de futbol base i I Torneig de veterans

Aquest cap de setmana va tenir lloc el VII TORNEIG FUTBOL BASE FEMENÍ I I TORNEIG VETERANS ANTONIO ARIAS FC ENCAMP.

Els equips participants en categoria futbol base femení benjamí-aleví van ser el Club Deportivo Cuarte, Zaragoza CFF, Sellifaf i FC Encamp. I en aleví-infantil Women’s Soccer School Barcelona, AE Manlleu, Sant Cugat, Club Deportivo Cuarte, Zaragoza i FC Encamp.

En categoria veterans van participar el Puigcerdà, Coll de Nargó, Golmés, Edfor i FC Encamp.

Després d’una fase de classificació prèvia realitzada durant el dissabte, diumenge al matí van tenir lloc les finals.

Categoria benjamí-aleví

FC Encamp 0 - 1 Zaragoza CFF

Final molt igualada que es va decidir al temps afegit de la segona part. Durant el partit el FC Encamp va posar en grans dificultats al conjunt Zaragoza CCF que havia tancat la fase de classificació amb ple de victòries.

Categoria aleví-infantil

Women’s Soccer School Barcelona 3 - 1 Sant Cugat

Les noies del Women’s Soccer School Barcelona es van avançar 2-0, però als últims minuts el Sant Cugat va posar el 2-1 al marcador i ho deixava tot per decidir. Finalment les noies del Women’s Soccer School Barcelona van fer el 3–1 i van tancar el partit.

Categoria veterans

Puigcerdà 4 - 3 Coll de Nargó

Partit molt disputat, on marcava un equip i després l’altre. Quedaven pocs minuts i el resultat era de 3-3, però en una jugada a pilota aturada, als últims minuts de partit, va arribar el gol del Puigcerdà i la victòria final.

Gran espectacle el que es va viure aquest cap de setmana a la parròquia d’Encamp.

A continuació us adjuntem també la resta de resultats del cap de setmana, les classificacions finals i algunes fotos que podeu veure a la galeria.

Propera parada el VII TORNEIG DE FUTBOL BASE iniciació, Prebenjamí, Benjamí i Aleví el dissabte 9 i diumenge 10 de juny.

123 ENCAMP!!