Torneig Bonavista - Benjamí A

En conclusió torneig de menys a més, fent bon futbol i mantenint la intensitat sempre que podíem, tot i arribar a la final justets físicament.
Gran, gran temporada la dels nostres.

Fase de classificació

FC Encamp A 1-0 Vilaseca

A l’inici costava, els nens encara no s’havien adaptat a les condicions, molta calor i davant un equip amb un gran joc combinatiu. El partit estava igualat però en una recuperació a camp contrari i un xut llunyà fem el gol de la victòria.

Racing Bonavista 0-3 FC Encamp A

Entrem al partit amb molta intensitat i bon joc combinatiu, als 10 primers minuts ja guanyàvem 0-3. Jugàvem fàcil i ràpid.

San Gabriel 0-2 FC Encamp A

Partit contra un equip femení dels millors de Catalunya (segons l’organització). La veritat és que si, jugaven molt bé, però els nostres, ja totalment adaptats, segueixen amb intensitat i fent gran el camp en atac, cosa que ens fa crear més espais i aprofitant-ho fem dos gols. S’ha de dir que les jugadores del Sant Gabriel (benjamí-aleví) eren més grans que els nostres, però al 1 contra 1 poques vegades van ser superiors.

Quarts de final

FC Encamp A 7-0 Olímpic Sant Rubí

Als primers minuts fem 3 gols i després decidim temporitzar el joc i fer jugades molt elaborades, amb moltes passades. Davant teníem un equip amb poques hores de futbol.

Semifinal

FC Encamp A 3-1 Vilaseca

Rival dur físicament i amb les idees molt clares alhora de moure la pilota. Als primers 10 minuts sortim molt bé i en jugades amb pocs tocs a camp contrari aconseguim posar-nos 3-0. La resta de minuts baixem físicament i ells apreten, fan el 3-1 i segueixen apretant, però en defensa aconseguíem parar els seus atacs.

Final

FC Encamp A 1-0 Sant Gabriel

Partit on físicament a partir del minut 12 ens costa, portem 5 partits ja i els nostres estan cansats. Tot i així en un “saque de banda” a camp contrari, ens deixen pensar i ho aprofitem amb un xut lateral llunyà per fer l’únic gol del partit. Els últims minuts són elles q porten el pes del partit, tiren dos faltes laterals i li donen al pal, però vam saber patir i aguantar el resultat.