Torneig MIC 2018

Fase de grups

FC Encamp 1 - 2 CE Besalú

FC Encamp 1 - 5 CF Mollet UE

FC Encamp 1 - 1 CEEF UE Tàrrega

El primer partit contra el Besalú va estar molt igualat, decidint-se en els moments finals; una llàstima.

El segon partit el vam disputar contra un rival, el Mollet, que va arribar a la fase final contra el València. Un contrincant dur que, tot i que vam començar marcant nosaltres i vam aguantar molt bé el ritme els 10 primers minuts, finalment se'ns va acabar imposant a la segona part.

Finalment el tercer partit va ser molt disputat davant del Tàrrega. Vam començar guanyant i jugant molt bé, controlant el partit amb ocasions però a l'últim minut ells ens van empatar en una jugada una mica dubtosa; el nostre equip, però, va fer una bona i gran feina!

Fase de consolació

Quarts de final

FC Encamp 1 - 0 CF Jesús Catalònia

Semifinal

FC Encamp 2 - 0 CE Mataró EF

FC Encamp 0 – 1 Club Esportiu Llançà

Quarts de final, molt igualats però el partit controlat en tot moment pels nostres jugadors.

Semifinal, el millor partit de la temporada dels nens, han lluitat cada pilota, jugant per dins i entrant per la banda. Un partit excel·lent que ens donava el pas a la final.

Final, molt igualada però es començava a sentir el cansament dels nostres jugadors. El partit de semifinal ens passava una mica factura tot i que el gol contrari es va produir en una falta aïllada faltant 4 minuts pel final. Estem molt orgullosos dels nostres jugadors que han demostrat ser el millor equip Aleví de primer any d'Andorra. Són molt grans, cada dia ens sorprenen, aprenent junts uns dels altres.

GRÀCIES a la gran família del FC Encamp!! Vam intentar amb totes les nostres forces portar el títol a casa però no va ésser possible; de tota manera els nostres jugadors ho van donar tot! FELICITATS! 1 2 3 ENCAMP!!!