Allstars Wiener Neustadt, Sandefjord Futsal i Kampuksen Dynamo, els rivals del Sideco FC Encamp

Meritxell Marot i David Mortés van ser els encarregats de representar al FC Encamp a Nyon, on es van desplaçar per assistir al sorteig, celebrat ahir a migdia, en que es van conèixer els rivals del Club a la Preliminary Round de la Champions League de futbol sala, abans coneguda com a UEFA Futsal Cup.

L'equip viatjarà a Wiener Neustadt (Àustria) per enfrontar-se, del 28 d’agost al 2 de setembre, als campions d’Àustria, Noruega i Finlandia, l’Allstars Wiener Neustadt, el Sandefjord Futsal i el Kampuksen Dynamo respectivament.

El guanyador d’aquest grup viatjarà a Croacia per enfrontar-se al Aktobe (Kazajstan), el Novo Vrijeme Makarska (Croacia) i al guanyador del grup I, del 2 al 7 d’octubre en la Main Round.

Els de Luís Cruz, que ha renovat per una temporada més, ens comenta sobre el sorteig: “És un grup molt dur, si ja de per sí la competició europea és complicada, amb aquests equips encara més. Tant els Finlandesos, com sobre tot els Noruecs son equips que estan molt per sobre nostre a nivell físic. Haurem de treballar de valent per intentar igualar una mica aquesta faceta. Hem de ser conscients que nosaltres no portem un equip purament de jugadors de futbol sala, llavors, o ens preparem físicament o ho passarem molt malament ja que ells son bales. L'equip segurament estarà molt il·lusionat per aquest nou repte esportiu, ja que no es pot dir cada dia que vas a jugar la UEFA FUTSAL CHAMPIONS LEAGUE, de moment no hem parlat, fins el dia 16 de Juliol, que començarem a preparar el torneig.”