Carta del Futbol a tots els integrants del FC Encamp

Molt bones a tots i a totes!!! Avui, acabada ja la temporada, vull expressar-vos els meus sentiments de gratitud i estima:

Felicitats per mantenir la família del FC Encamp unida i consolidada. En els temps que corren, on la gran majoria de famílies estan separades, viure des de la unió i l’afecte és una fortalesa.

Felicitats per escoltar i voler millorar, tant pares com a directius i formadors. L’escolta és una virtut a la vida, i el creixement humà i la superació només s’aconsegueixen quan acceptem que som humans, tenim comportaments no beneficiosos i aprenem d’ells.

Felicitats per tenir gana de victòria. Un individu només és feliç quan se sent realitzat, i per sentir-te realitzat t’has de plantejar metes. La meta de la victòria és il·lusionant, doncs és des d’ella que experimentem la fascinant sensació del poder en el joc, una adrenalina molt necessària per continuar en plena evolució.

Felicitats per acceptar i entendre la derrota. Només s’assoleix la victòria quan primer se sap perdre. I la derrota és un mestre que té un missatge ocult de creixement per a nosaltres. Estimar la derrota es apropar-te a la victòria, ja que les dos són cares de la mateixa moneda.

Felicitats per crear entre tots els integrants del club (pares, directius, formadors, nens i ajudants) llaços humans d’amor i d’amistat. L’enemistat i la disputa entre les persones genera odi, ràbia i enveja. I aquestes són sensacions que separen. Viure en un ambient d’amor entre totes les persones és el principi de l’èxit, ja que no hi ha una energia més poderosa a la vida que el propi amor.

Felicitats per atendre els valors humans, la base educativa de qualsevol formació humana. Un nen sense valors humans és una persona buida i infeliç en el futur. Un nen amb valors humans és un individu que serà feliç amb ell mateix i sumarà a la societat futura. Que els joves futbolistes creixin entenent la importància del valors tant importants com el respecte, la humilitat, l’amistat o l’esperit de superació és sinònim d’una persona brillant.

FC Encamp, us encoratjo a continuar pel camí del creixement, l’evolució i el treball diari. Esteu aquí per fer coses grans, i grans coses fareu si sou fidels a vosaltres i a la vostra personalitat.